Al met één rake foto kun je een algemene impressie van je bedrijf geven. Maar met verschillende foto’s kun je sfeerbeelden neerzetten die precies de klanten aantrekken die jij zoekt en die ook op zoek zijn naar jou. Bijvoorbeeld: – In wat voor gebouw is je bedrijf gehuisvest? In een groot kantoorpand midden in de stad, een statige villa in een dorp, een knus woonhuis in een wijk of een verzamelpand op een industrieterrein?

Wat voor mensen werken er en wat is hun taak? Heb je een eenmanszaak waar je klanten hartelijk verwelkomt met een kop koffie of vangt de receptioniste aan de balie de klant op om hem/haar vervolgens naar jou door te verwijzen? Welke sfeer is dominant? Formeel of vrolijk, gezellig of zakelijk? Hangt er een statig kunstwerk aan de muur of een paar felgekleurde prenten? Staat er een schaal met koekjes op de tafel of een bakje met visitekaartjes?

Lach je de klant op de foto uitnodigend toe of ben je ernstig kijkend, druk aan het schrijven? Dit soort zaken maken een wereld van verschil. Wat de één aantrekkelijk vindt, stoot een ander af. Voorkom verrassingen door meteen duidelijk te maken wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat. Ik help je graag bij het bedenken en arrangeren van geschikte scènes om er mooie, treffende foto’s voor website en social media van te maken. Onderstaand vind je enkele voorbeelden van bedrijfsfoto’s waaraan ik heb gewerkt. Voor meer informatie, ben ik bereikbaar op wendy@pilonfotografie.nl of via 06-50628602.

Briddge Legal & Finance (Financial Service Provider) klik hier.

Claudia’s Corner (webshop) klik hier.

Mara’s Beauty (schoonheidssalon) klik hier.