Briddge Legal & Finance is een Financial Service Provider bedrijf. Met bijna 100 medewerkers is het dé one-stop-shop voor alle juridische en financiële zaken als je jouw bedrijf wilt uitbreiden door heel Europa.

Intern is het een vriendelijk en open bedrijf, de sfeer is ontzettend goed en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben door de diversiteit aan mensen, ontzettend veel kennis op gebied van juridische en financiële zaken in huis. Ook naar de klanten toe zijn ze open en staat de deur altijd open voor vragen.

Ik mag daar regelmatig wat fotografen (en filmpjes maken) in samenwerking met het Interne team Communicatie. Dat is ontzettend leuk om te doen met hele leuke mensen. Er worden dan (periodiek) portretten geschoten voor de website, sfeerimpressies van het kantoor en daarnaast ook interne films voor instructies bij calamiteiten en dergelijke.

Onderstaand een indruk van de kantoorfoto’s die ik daar mocht maken. Mocht je zelf een kijkje willen nemen op hun website voor meer info, dan kun je Briddge vinden via deze link.