Speel jij met de gedachte om een fotoboek te (laten) maken van een bepaald onderwerp?

Met prachtige portretten van je kinderen, je opgroeiende peuter of misschien wel actiefoto’s van je dagelijkse gezinsleven inclusief huisdieren, opa/oma, thuis- of uitwonende kinderen, kortom een boek vol met dierbare herinneringen voor later?

Ik kan schitterende foto’s voor je maken en er zelfs een album van (laten) maken, inclusief foutloos uitgewerkte teksten/beschrijvingen/anekdotes. Denk in dit kader ook eens aan een uiterst origineel cadeau voor een jubilaris. Of voor een kind dat 18/21 jaar oud wordt, slaagt voor een schoolopleiding, of het ouderlijk huis gaat verlaten. Succes verzekerd!

Afdrukken Groot of klein

Misschien vind je een compleet boek iets teveel van het goede. Een alternatief kan dan zijn om een foto te laten maken van of met je huisdier, samen met je geliefde of gezinsleden of gewoon van een mooi landschap waar je dierbare herinneringen aan hebt. Wat zou je ervan denken om die foto vervolgens als uniek pronkstuk aan de muur te hangen?

Een persoonlijk kunstwerk waar je jarenlang plezier van gaat hebben? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. De meeste afdrukken om in te lijsten kan ik in de hoogste kwaliteit verzorgen tot zelfs A2 formaat. Maar ook afdrukken op canvas, aluminium of glas behoren tot de mogelijkheden. En naast zo’n blikvanger aan de muur voor jezelf kun je de foto vervolgens ook nog laten printen op bijvoorbeeld een mok, een agenda of een koektrommel. Om cadeau te doen aan degene die óók op de foto staat. Of aan iemand van wie je weet dat die zo’n attentie zeer op prijs zal stellen. Ik denk graag met je mee over de mooiste en origineelste mogelijkheid en uitvoering.

Laat mij weten wat je wensen zijn (via wendy@pilonfotografie.nl ) en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat mogelijk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s